VARNING + Hyssna fiber informerar om nytt kommunikationsavtal

VARNING

Det kan ringa försäljare och säga att ert TV-paket med Sappa är uppsagt och erbjuda er nya avtal om TV.

Hyssna fiber vill informera om att det nuvarande gruppavtal som gäller för gruppanslutna medlemmar med TV gäller fram till sista december 2023. Från 1 jan 2024 kommer det vara ett nytt avtal på plats som även det innehåller TV-paket, motsvarande det som är idag. Leverantör av detta TV paket kommer att vara Telia och inte Sappa.  Vi återkommer i god tid till om hur förändringen kommer att genomföras.

En del av er har kanske tecknat tilläggsavtal med Sappa. Kolla upp bindningstiden på dessa och säg vi behov upp dem per den 31 december. Teckna  heller inga ny avtal med längre löptid än till årsskiftet.

——————————————————————————————————————————–

Nedan följer det informationsmail som skickades ut 2023-06-13

Hej,

Hyssna Fiber vill informera att Hyssna fiber har skrivit ett nytt kommunikationsavtal med Net At Once. Detta nya kommunikationsavtal innehåller enbart en typ av gruppanslutning innehållande bredband, TV och telefoni. Denna gruppanslutning kommer att bli billigare än nuvarande gruppanslutningar. Detta nya avtal kommer att börja gälla från 2024-01-01. För er som inte vill ha TV behöver ni inte använda / ansluta TV-boxen.

Detta innebär att alla medlemmar kommer att behöva skriva på nya tjänsteavtal före oktober 2023. Hyssna Fiber återkommer med informationsmöte i augusti/september om det nya tjänsteavtalet. Det kommer även komma ut mer information om tjänsteavtalet i augusti/september på Hyssna fibers hemsida. Det nya tjänsteavtalet kommer även att postas hem till er.

Hyssna fiber vill därmed göra medlemmen uppmärksammad på att ni

·        inte tecknar nya egna avtal med Sappa

·        säger upp era personliga avtal med Sappa per den 2023-12-31.

Detta mail är ett informationsmail och det går inte att svara på detta mail.

Mvh
Styrelsen Hyssna Fiber